top of page
Familie Thielemans-81.jpg

wie ben ik?

ik ben eva, kinderverpleegkundige in hart en nieren en met een passie voor baby's. 

waarom baby's? ik hou ontzettend van de puurheid van een baby, het onbeschreven blad dat ze zijn. de toekomst ligt nog helemaal voor hen open en wij kunnen alleen maar proberen hen zo goed mogelijk te begeleiden op hun pad. 

ik ben mama van twee pareltjes, partner van mijn foreverafter, perfectionistisch, empathisch en een vrouw met veel dromen en passies. ik leef snel, gulzig en heel erg graag. en ik hou er ontzettend van om me te blijven ontwikkelen en nieuwe dingen te leren.

13 jaar op de neonatologie leerde me erg veel over de ontwikkeling van baby's en ook hoeveel impact aanraking heeft op onze allerkleinsten. niet alleen zorgt babymassage voor de band tussen ouder en kind maar heeft het ook alleen maar voordelen op de gehele ontwikkeling en het welzijn van je baby.
onze huid is daarnaast ook ons grootste orgaan en dat moeten we goed verzorgen. masseren met enkel de juiste, biologische producten zonder toevoegingen is de norm.

ik geloof erin dat gewichtloos in het water zijn, je baby enkel alleen maar kan helpen in zijn motorische ontwikkeling naast het feit dat het warme water ontzettend ontspannend is. 

ik wil mama's (en papa's) even onderdompelen in een zen-sessie waarbij ze even 100 procent samen met hun baby kunnen ontspannen. ik hou ervan om mensen te soigneren en doe dit met mijn volle hart. 

 

tot snel? 

 

liefs,

eva 

Ellabella-8.jpg
Familie Thielemans-99.jpg

CONTACT

e l l a b e l l a 

bremstraat 3 e

2520 emblem

+32 485 35 63 61

hello@ellabellababyspa.be

BTW BE0784.324.974
BE31 7350 6094 2155
 

bottom of page