top of page
Familie Thielemans-81.jpg

wie ben ik?

ik ben eva, kinderverpleegkundige in hart en nieren en met een passie voor baby's. 
 

ik wil mama's (en papa's) onderdompelen in een sessie babymassage of in de babyspa waarbij ze even 100 procent samen met hun baby'tje kunnen ontspannen. ik hou ervan om mensen te soigneren en doe dit met mijn volle hart.

 

ik geloof dat een blije en ontspannen mama noodzakelijk is om een blije en ontspannen baby'tje te hebben. zelf-zorg voor (nieuwe) mama's is dan ook iets waar ik heel erg achtersta en voor ijver.   

waarom baby's? ik hou ontzettend van de puurheid van een baby, het onbeschreven blad dat ze zijn. de toekomst ligt nog helemaal voor hen open en wij kunnen alleen maar proberen hen zo goed mogelijk te begeleiden op hun pad. 

ik ben zelf mama van twee pareltjes, partner van mijn foreverafter, perfectionistisch, empathisch en een vrouw met veel dromen en passies. ik leef snel, gulzig en heel erg graag. en ik hou er ontzettend van om me te blijven ontwikkelen en nieuwe dingen te leren.

13 jaar op de neonatologie leerde me erg veel over de ontwikkeling van baby's en ook hoeveel impact aanraking heeft op onze allerkleinsten. niet alleen zorgt babymassage voor de band tussen ouder en kind maar heeft het ook alleen maar voordelen op de gehele ontwikkeling en het welzijn van je baby.
onze huid is daarnaast ook ons grootste orgaan en dat moeten we goed verzorgen. masseren met enkel de juiste, biologische producten zonder toevoegingen is de norm.

ik geloof erin dat gewichtloos in het water zijn, je baby enkel alleen maar kan helpen in zijn motorische ontwikkeling naast het feit dat het warme water ontzettend ontspannend is. 


 

tot snel! 

 

liefs,

eva 

Ellabella-8.jpg
Familie Thielemans-99.jpg

CONTACT

e l l a b e l l a 

bremstraat 3 e

2520 emblem

+32 485 35 63 61

hello@ellabellababyspa.be

BTW BE0784.324.974
BE31 7350 6094 2155

 

bottom of page